No votis els feixistes ni els racistes

Entre les llistes electorals hi ha partits feixistes i racistes que fingeixen preocupar-se per la gent dels barris. No et deixis enganyar, fan servir de les mentides i la por, i cerquen bocs expiatoris per als problemes socials, en lloc d’oferir solucions reals.

El propi dirigent d’un dels partits feixistes, l’Anglada, de Plataforma per Catalunya (PxC), ha dit que les seves idees són d’extrema dreta, però per guanyar vots s’ha de “disfressar” de demòcrata. Al nucli de PxC hi ha feixistes, franquistes i fins i tot nazis; gent amb historials criminals per delictes d’odi i violència.

Els altres partits —especialment el PP— que intenten rapinyar vots amb arguments racistes, el que fan és ajudar els feixistes, donant respectabilitat al seu odi.

Hem de preguntar-nos si l’Alícia Sánchez Camacho hauria respost a l’auge de Hitler exigint més mà dura contra els jueus? El que fa ara és precisament això.

Diguem prou al feixisme, prou al racisme! No són cap solució, sinó un altre de la llarga llista de problemes que hem de resoldre.

El 28 de novembre, no votis els feixistes ni els racistes.

Qualsevol altre vot —encara que sigui un vot en blanc— ajuda a deixar fora els feixistes del parlament.

No deixem que fomentin el seu odi pels nostres carrers i els nostres barris! Defensem la convivència en una societat lliure i plural!

Unitat contra el feixisme i el racisme
http://unitatcontraelfeixisme.org
http://www.facebook.com/unitatcfr

Deixa un comentari